welcome

Καλωσορίσατε!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος και
δημιούργησα ένα εξειδικευμένο κέντρο
αγγλικής γλώσσας τον Ιούνιο του 2012 το
οποίο βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο « ΑΙΘΡΙΟ»,
Αγ. Κωνσταντίνου 40, στο Μαρούσι Αττικής.

Σπούδασα στο Australian College of English
στο Σύδνεϋ, Αυστραλία και στο Trinity College of London
στο Λονδίνο, Αγγλία. Από το 2001 συνεργάστηκα με
μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς διδάσκοντας Αγγλικά στο Ηνωμένο Βασίλειο (Cambridge, Cit of London,Greenwich).

Η καθημερινότητα της δουλειάς μου εκεί περιλάμβανε μεικτές τάξεις μαθητών με διαφορετικό γλωσσικό υπόβαθρο όπως επίσης και διαφορετικό ηλικιακό υπόβαθρο.
Στους οργανισμούς αυτούς κατείχα και θέση επικεφαλής καθηγητή με καθήκοντα οργάνωσης, ταξινόμησης μαθητών ανάλογα με το επίπεδο αλλά και επιτήρησης και παροχής βοήθειας άλλων καθηγητών.

Τα τελευταία χρόνια ζω στην Αθήνα και παραδίδω ατομικά και ομαδικά μαθήματα κατ’ οίκον και παράλληλα εργάζομαι ως εξεταστής σε μεγάλο οργανισμό πιστοποίησης της Αγγλικής
γλώσσας.
Το 2011-2012 ολοκλήρωσα έναν επιμορφωτικό κύκλο στο γνωστικό αντικείμενο «Μαθησιακές
Δυσκολίες-Δυσλεξία» στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012


ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ

 ειδικά πρωινά & απογευματινά προγράμματα σε όλα τα επίπεδα.

Επίπεδο Β2 (Lower): ολοκληρωμένη προετοιμασία για το βασικό επίπεδο όπου οι σπουδαστές, με τη σωστή καθοδήγηση, επιλέγουν την εξέταση που τους ταιριάζει καλύτερα.

Επίπεδο C1 (Advance): Αγγλικά για προχωρημένους όπου οι σπουδαστές πλέον μπαίνουν στον κόσμο των επιστημονικών κειμένων και αρχίζουν να χρησιμοποιούν τη γλώσσα για επαγγελματικούς σκοπούς καθώς και για εισαγωγή σε ξένα ή αγγλόφωνα πανεπιστήμια.

Επίπεδο C2 (Proficiency): προετοιμασία για  άριστο επίπεδο στη γλώσσα  όπου τα Αγγλικά γίνονται, όχι μόνο εργαλείο δουλειάς, αλλά δεύτερη φύση. Είναι το επίπεδο εκείνο που οι σπουδαστές διαβάζουν λογοτεχνία, βλέπουν ταινίες, παρακολουθούν τις παγκόσμιες εξελίξεις στο διαδίκτυο, ετοιμάζουν  γραπτές εργασίες και παρουσιάσεις για τη δουλειά ή τις σπουδές τους.

Μαθήματα IELTS : Για σπουδαστές που σκοπεύουν να σπουδάσουν σε ξένα πανεπιστήμια ή να εργαστούν σε Αγγλόφωνη χώρα. Η προετοιμασία γίνεται με σχολαστικότητα και  μεγάλη επιμέλεια με στόχο τον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Ο χρόνος  προετοιμασίας για το  IELTS εξαρτάται από το επίπεδο του σπουδαστή, δεδομένου ότι το IELTS ξεκινάει περίπου στο επίπεδο C1 (Advance) και δυσκολεύει βαθμιαία. Έτσι οι κάτοχοι επιπέδων C1 (Advance) και C2 (Proficiency) χρειάζονται 8 εβδομάδες προετοιμασία ενώ όσοι είναι επιπέδου Β2 (Lower) χρειάζονται προετοιμασία 20 εβδομάδων.

Μαθήματα TOEFL: Το TOEFL αποτελεί μια αξιόπιστη αξιολόγηση για  εισαγωγή σε ξένα πανεπιστήμια και απαιτεί συνδυασμό δεξιοτήτων. Ο χρόνος προετοιμασίας εξαρτάται από το επίπεδο του σπουδαστή καθώς το επίπεδο στο TOEFL είναι σχεδόν επίπεδο C2 (Proficiency). Έτσι, οι κάτοχοι επιπέδου C2 (Proficiency) χρειάζονται 8 εβδομάδες προετοιμασία, οι κάτοχοι επιπέδου C1 (Advance) χρειάζονται 16 εβδομάδες, ενώ οι κάτοχοι επιπέδου Β2 (Lower) χρειάζονται 36 εβδομάδες.

Μαθήματα TOEIC : Μια διεθνής αναγνώριση πιστοποίησης Αγγλικών, το TOEIC είναι απαραίτητο για την παγκόσμια αγορά εργασίας. Το εν λόγω πιστοποιητικό αναγνωρίζεται από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα (ΑΣΕΠ) και το εξωτερικό. Ο χρόνος προετοιμασίας εξαρτάται από το επίπεδο του σπουδαστή και πάντα με γνώμονα την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου